fredag 12 september 2008

Veckans Piece v.36!

Nu har det återigen blivit dags för veckans piece, och vi har inte kört detta koncept allt för länge men redan har funk hunnit vara med 2 gånger! Första gången vi såg honom var det i en produktion ihop med Bling och Doer, denna gång är han tillbaka men den lagliga målningen som är gjord tillsammans med vapendragaren Super.
Denna målning är rykande färsk och gjordes denna tisdag uppe vid bmx-banan.

Till höger ser vi en supermålning i den speciella stil som super har gjort sig känd för. fyllningen är harmoniskt matchad med bruna nyanser och florala ornament i vitt.
Målningens bakgrund är även den gjord av super vilken vi bland annat kan se nere till höger där vi ser antydan till supers landskap...

Om jag inte har fel så är detta första gången som Super har målat en character och han gör det med stil! I mitten av målningen kan vi se en transformersliknande character i svart och gul dräkt. Gubben står uppe på ett berg och med sitt självsäkra sätt att stå visar han att funk och super har gjort det ännu en gång! Från sin högra hand skjuter han iväg strålar av eld som föder en målning gjord av funk.

Funks målning är som vanligt i en speciell stil som funk har gjort sig känd för, även här kan vi se harmonin i fyllningen och dess färger.
Värmen i explosionen i bakgrunden och kylan i bokstävernas skugga skapar sköna kontraster och man märker att detta är en målning som funk och super tänk till länge innan dom gjort...

Det finns inte mycker mer att säga är att detta är den vackraste målning som gjorts på dessa lagliga väggar och det tackar vi för! Detta är en helt otrolig målning, stående ovationer till er...!