torsdag 9 oktober 2008

Veckans piece v.41!

Denna veckas piece är ganska nygjord och sitter fortfarande kvar i skrivandets stund.
Denna vecka är det Vers och Epsile som slagit sina påsar ihop och skapat en piece vid väggarna vid BMX-banan.
En stor del av denna målning är bakgrunden, på sätt och vis får bakgrunden mer uppmärksamhet är bokstäverna i sig, mycket pågrund av att den e lekfull och innehåller många färger vilket är en fröjd för ögat.
Dom lekfulla molnen och dom grönfärgade kullarna får tittaren att drömma sig bort till barndomen där allt var frid och fröjd.

Den enkla men dock så sköna (pikachuinspirerade?) gubben får mig att dra på mungiporna varje gång jag tittar på den.

Bokstäverna VERS och EPSILE har vävts ihop på ett mycket fiffigt sätt.
båda målarnas tags delar på bokstäverna E och S och mellan dessa två bokstäver finns R och P som hör till vardera målare. 
Hela målningen håller samma stil rakt igenom och färgerna på bokstäverna skapar en harmonisk kontrast ihop med bakgrundens lekfulla färger. Den ljusröda/orangea/rosa effekten i ifyllningen gör så att målning blir lite mer tilltalande och mindre enformig. Och highlightsen i målningen är placerade precis på rätt ställen för att frambringa den effekten som highlightsen skall frambringa.

Det är inte ofta man ser Epsile köra den här stilen men när han väl gör den gör han den riktigt bra! Både Vers och Epsile visar med denna målning att de är graffitimålare att räkna med, dom har skills, dom har idéer och dom har förmåga att förverkliga dom!

Veckans målning alltså, Vers och Epsiles lekfullt roliga prodd, titta gärna till den, förhoppningsvis sitter den kvar fortfarande vid BMX-väggen...